Kétszintű, belvárosra néző luxus

Az A54 gyöngyszeme ez a duplex lakás, amely a meghitt otthon és a belvárosi exkluzív iroda szerepét egyaránt betöltheti.

A bejárati ajtóval szemben lévő tér kedvez egy praktikus tároló kialakításának, de teljesen érthető, ha az első látogatás alkalmával szinte azonnal jobbra fordul és elindul a közlekedőn, hogy felfedezze a lakás többi részét.

Néhány lépés után balra a hétköznapok miniwellnessközpontjába, azaz a káddal felszerelt, tágas fürdőszobába léphet, az előtérbe visszatérve pedig a lépcsővel találja magát szembe.

Azt javasoljuk, hogy mielőtt elindul felfedezni az emeletet, szánjon időt az alsó szint bejárására, ahol a lépcső alatti rész sem unalmas, kihasználatlan tér: az itt található zuhanyzó mellett egy mosókonyha kap helyet.

Megértjük, ha ennél több fantáziát lát az előszobából nyíló két különálló szobában, amelyeket a hatalmas üvegablakoknak köszönhetően napos időben szikrázó fény áraszt el. Ennek az adottságnak tudható be, hogy a két szoba nemcsak a béke szigetéként, hanem két hangulatos, egymástól elszeparált irodaként is funkcionálhat.

A felső szint tágas kialakítását látva a képzelete tovább szárnyalhat, mert a közös légterű nappali, étkező és konyha megoldást okosan megválasztott lakberendezési elemekkel finoman elkülönítheti, hogy a beköltözés után meghitt vacsorák, fontos beszélgetések helyszíne legyen – vagy akár berendezheti egy nagy közösségi, tárgyaló térnek.

Természetesen ezen a szinten is talál egy fürdőszobát, amely egyedi kialakítású zuhanyzóval rendelkezik.

Az emeletről léphet ki a duplex fénypontjára, a félköríves teraszra, ahol a ráérős reggeleken pár percre elveszhet a Hősök teréig tartó panorámában, jó időben pedig az ideiglenes irodáját is berendezheti.

Földszinti szoba 1

11 nm

Földszinti szoba 2

21 nm

Konyha

19 nm

Nappali

20 nm

Terasz

18 nm

Teljes alapterület

130 nm

Nézze meg a lakást virtuálisan,
majd egyeztessen időpontot egy bejárásra

Időpont egyeztetéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

© BudapestHighEnd 2020 – Minden jog fenntartva.

  • ÁSZF
  • Adatvédelmi Nyilatkozat