Kétszobás, nagybetűs otthon (vagy jól szeparált iroda) festői kilátással

Minden esély megvan rá, hogy ebbe a lakásba első látásra beleszeret, ha a családjának vagy a jövőbeli albérlőinek keres szerethető, jól kihasználható otthont a belvárostól pár perces autóútra – de cégvezetőként is tucatnyi lehetőséget fog benne látni, ha két külön irodahelyiségre és egy közösségi helyiségre van szüksége.

Az ingatlan bejáratától jobbra egy különálló mellékhelyiséget talál, de persze ennél izgalmasabb a többi helyiség, ezért érhető, ha ezen a részen nem sokat időzik. Az előtérből nyíló első ajtón belépve megérkezik az egyik szobába, amely különálló irodának vagy hálószobának egyaránt tökéletes.

A lakás szíve a közlekedőből egyenesen megközelíthető, étkezővel közös légtérben kialakított nappali, amelyet lakberendezési fogásokkal népszerű közösségi térré vagy tárgyalóvá is alakíthat.

Szintén az előszobából léphet be a káddal felszerelt, tágas fürdőszobába, illetve a második külön bejáratú szobába.

Az A54 többi lakásához hasonlóan ehhez az ingatlanhoz is tágas terasz tartozik, amit növényekkel és ízléses bútorokkal rendezhet be, hogy akár minden reggel elmerüljön pár percig az Ön alatt hullámzó forgalomban – vagy egy fárasztó nap végén a gondolataiba temetkezzen a Hősök teréig tartó látványba kapaszkodva.

Szoba 1

11 nm

Szoba 2

9 nm

Nappali

20 nm

Konyha

4,5 nm

Terasz

18 nm

Teljes alapterület

78 nm

Nézze meg a lakást személyesen, egyeztessen időpontot egy bejárásra

Időpont egyeztetéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

© BudapestHighEnd 2020 – Minden jog fenntartva.

  • ÁSZF
  • Adatvédelmi Nyilatkozat