Kétszobás (plusz nappalis) ékszerdoboz a Világörökség szívében

Ezt az ingatlant imádni fogja, ha olyan elrendezést keres, ahol a lakás szíve a bejárattól pár lépésre van.

Az ajtót maga után becsukva szinte azonnal az L-alakú, étkezővel egybekötött nappaliba érkezik. Persze a közös légtér nem azt jelenti, hogy a 23 nm-nek „egyben kell maradnia”, hiszen lakberendezési fogásokkal akár különálló helyiségként is funkcionálhatnak a lakáson belül.

Az A54 több ingatlanjához hasonlóan közvetlenül a bejárati ajtó mellett egy különálló mellékhelyiség, illetve egy praktikus tárolósarok került kialakításra, de érthető, ha inkább a takaros, korszerűen felszerelt konyhában néz szét, ahol szinte minden karnyújtásnyira elérhető, amire a sütés-főzés során szüksége lehet.

Az előszobából nyíló, káddal felszerelt fürdőszoba tipikusan az a hely, ahova jó érzés elvonulni egy fürdő erejéig egy fárasztó nap végén, a két külön bejáratú szobát pedig irodaként, hálóként, dolgozószobaként, pihenőszobaként vagy akár kisebb könyvtárként is hasznosíthatja.

A lakás éke a nappaliból és a második szobából elérhető terasz, ahova kiállva (vagy egy ide helyezett kényelmes kanapéra huppanva) elmerülhet az Eötvös utca és az Andrássy út környékének látványában.

Nappali

23 nm

Szoba 1

12 nm

Szoba 2

10 nm

Terasz

16 nm

Teljes alapterület

74 nm

Nézze meg a lakást személyesen, egyeztessen időpontot egy bejárásra

Időpont egyeztetéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

© BudapestHighEnd 2020 – Minden jog fenntartva.

  • ÁSZF
  • Adatvédelmi Nyilatkozat