Sokszínűen kihasználható elosztás okosmegoldásokra alapozva

Az A54 egyik saroklakása az épület könnyen szerethető szeglete, amely tökéletes választás, ha kétszobás, tágas közösségi teres lakást keres a családjának, jövőbeli albérlőinek vagy a belvárosban nyitna exkluzív irodát.

A bejárati ajtótól jobbra egy különálló mellékhelyiség található, a baloldali ajtón belépve pedig a kényelmes fürdőkáddal berendezett fürdőszobába érkezik, amely akár a saját miniwellnessközpontja is lehet.

Az előszobában továbbhaladva jobbra az első szobába nyithat be, ahol a méretes franciaágyon kívül egy nagyobb beépített szekrény egy kis szépítkezősarok is elfér. E mellett kap helyet a lakás második szobája, amely alig kisebb az elsőnél.

A lakás központja a nappalival egy légtérben elhelyezkedő étkező, ahonnan a konyhát is eléri. Ez az elrendezés az Ön kezébe adja a döntés szabadságát, hiszen berendezheti hangulatos közösségi térnek vagy lakberendezési megoldásokkal optikailag kisebb egységekre tagolhatja a nagyobb helyiséget.

A teraszra a nappaliból és a második hálószobából is kimehet, hogy elkortyolja a reggeli kávéját, este egy pohár bor társaságában álljon meg és merüljön el az Eötvös utca, illetve az Andrássy út környékének látványában vagy az ügyfeleivel folytasson egy félig informális beszélgetést.

Szoba 1

12 nm

Szoba 2

11 nm

Nappali

17 nm

Terasz

19 nm

Teljes alapterület

78 nm

Nézze meg a lakást virtuálisan,
majd egyeztessen időpontot egy bejárásra

Időpont egyeztetéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

© BudapestHighEnd 2020 – Minden jog fenntartva.

  • ÁSZF
  • Adatvédelmi Nyilatkozat